Beslagsmed Jakob Algot

Når du skal vælge en beslagsmed, er det vigtigt at vælge en registreret/faguddannet beslagsmed. Titlen ”beslagsmed” er ikke beskyttet og bliver anvendt af mange der ikke er uddannet.
En uddannet beslagsmed får et personligt nummer, samtidig med udleveringen af svendebrevet. Se mere om vores registrering her: www.hovpleje.dk

Hovpleje

Dårlig hovpleje kan påføre hesten smerter og forårsager ikke kun hovsygdomme, men også sygdomme i led og knogler. En rigtig hovpleje er derfor af stor betydning for hestens velvære. Ca. 50 % af skader som haltheder og nedsat funktionsevne kan relateres til dårlig hovpleje.

Beskæring af heste

Det har en kolossal betydning for hestens gang og brug af kroppen, at den er beskåret og skoet korrekt. En forkert beskæring eller for lang tid mellem smedebesøgene kan gøre, at hesten har svært ved at bære sig selv i balance, og det kan i sidste ende føre til fatale slidskader.

Skriv gerne til os!

Skoning af heste

Vi tilbyder alle former for skoning af heste. Herunder sygebeslag og korrigering af bl.a. føl.
En korrekt skoning af hest er ikke bare en hjælp til at undgå forkert slid eller tryk, men i høj grad også vigtig for hestens almindelige velvære.

Vi tilbyder smedearbejde med kort varsel, hvis du kan komme til os på værkstedet. Husk dog at aftale det med smeden inden.

Special- og sygebeslag fremstilles efter mål og evt. dyrlæges anvisning på stedet. Dette kan lade sig gøre, idet vi har bilerne indrettet som kørende værksteder klar til at tilpasse og tilrette sko. Vi lægger vægt på kvalitet frem for kvantitet.

Jakob Algot er naturligvis registreret beslagsmed, og medlem af Tekniq Arbejdsgiverne.

Dermed er du som kunde sikret at han:

– er faguddannet, har svendebrev og er registreret
– har EFFA Certifikat, hvilket betyder at han er uddannet efter europæisk standard.
– er tilknyttet Hov- og Beslagsmedebranchens Ankenævnsordning
– er forsikret med både erhvervs- , produktansvars- og ulykkesforsikring.

Vi bor i Algestrup ved Holbæk, men kommer over hele Midtsjælland.

© Copyright - Algots Beslagsmedie ApS